X
GO
Obavijesti

ZAHVALA

U jeku korona krize, kada su svi sugrađani bili zatvoreni u svojim domovima, a tek rijetki radili, dvojica entuzijasta- jedan slikar gdin Želimir Šiško  i jedan ljubitelj umjetnosti gdin Dragan Krnjić, odlučili su pomoći jedinoj javnoj zdravstvenoj ustanovi u ovom Gradu – prikupljanjem sredstava  aukcijom slika, održanom online, na jedini mogući način.

Odazvali su se odmah likovni umjetnici ovoga Grada: 

Jadranka Del Ponte, Dunja Koruga, Cecilija Mihalić, Juraj Mihalke, Zvjezdana Mihalke, Mladen Mitar, Lidija Veliki-Vukas, Vlatka Vidiček-Dam, Mateja Vukelić i Želimir Šiško te ustupili svoja djela za aukciju.

Sva djela su prodana na aukciji, a prije nekoliko dana, preuzeta je od strane kupca i  zadnja slika iz Doma zdravlja. Domu zdravlja ukupno je uplaćeno 8.100,00 kuna.

U trenucima kada je zbog korona krize stao svijet, na način koji je nezapamćen u povijesti, a mi smo svi u Domu zdravlja Kutina svakoga dana bili na svojim radnim mjestima, brinuli o zdravlju i stanju svojih sugrađana, lijepo je bilo znati da nas podržavate i da nam pomažete.

Hvala svim likovnim umjetnicima koji su darivali svoje slike i hvala svima koji su kupili slike. Sredstva ćemo iskoristiti za nabavku medicinskog uređaja o čemu će svi biti obaviješteni.

 

                                                                                                        DOM ZDRAVLJA KUTINA

                                                                                                               RAVNATELJICA

                                                                                                                  Sanja Habek

Dokumenti za preuzimanjePovratak na Obavijesti